Alice
Alice Recepten 13 dec 2019

Culy’s Weekmenu #16

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #16

Maandag

Op maandag heb je vaak niet veel zin om nog veel werk te verrichten. Maak daarom eens deze lekkere tomatentaart klaar. Deze taart staat in een mum van tijd op tafel en je kan zelf experimenteren met de kruiden die je al in huis hebt. Lekker gemakkelijk!

Dinsdag

Een lekkere wrap hebben we allemaal wel al eens gegeten, maar al eens deze wrap met zoete aardappel, chorizo en appelsalsa geprobeerd?

wraps met zoete aardappel en chorizo

Woensdag

We zitten in de helft van de werkweek! Zin in een lekkere pizza, maar geen zin om geld uit te geven aan afhaalpizza? Maak eens deze simpele plaatpizza met geitenkaas, peer en bacon.

plaatpizza met geitenkaas

Donderdag

Wat dacht je van deze romige lasagne met witte pesto en spinazie om je donderdagavond goed te starten?

lasagne met witte pesto

Vrijdag

Op vrijdag mag het wat meer zijn. Probeer eens deze chili-limoenvis met maiscrème en bimi. Ideaal om je familie of vrienden voor te schotelen.

Zaterdag

Even genoeg gehad van de Europese keuken? Ga dan voor deze Marokkaanse tajine met kip en gekonfijte citroen.

Zondag

Sluit de week goed af met deze spanakopita. Een heerlijk Grieks gerechtje dat je zowel warm als koud kan eten. Nog een restje over? Neem het dan op maandag mee naar je werk of check een van onze weekmenu’s voor meer inspiratie!

spanakopita griekse spinazietaart

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #16
Sluiten